Ny dator tips?

.. bra rubrik va? Haha, vad glad jag blir när jag ser att ni går in på min blogg även om jag har varit väldigt dålig på att uppdatera er. Förlåt, men det har sin förklaring, det är nämlingen så att jag blev sjuk igen, sjukt trist, så jag har inte orkat lägga ut något inlägg. Men jag hoppas att ni inte hatar mig ändån. 
Sitter och kollar på datorer på nätet, vill så gärna köpa en ny tills jag börjar Gymnasiet. Min dator jag har nu är inte direkt världens bästa och den är absolut ingen pluggdator, så jag har en fråga till er. Vet ni någon dator som funkar väldigt bra att plugga, kolla film och blogga på och som är snabb utan att datorn kostar en förmögenhet? (Vill ha en vit eller silver!).
Ber så hemskt mycket om ursäkt att det inte kom något veckans tips igår, tipsen får väl bli detta jag lägger ut här under då.
Jag har fått hem produkterna från Yves Rocher nu, jätte bra prudukter. Det jag fick hem var en deoderant utan aluminiumsalter och utan alkohol eller parabener, men doftar ändån väldigt friskt och absolut ingen stark doft. Riktigt nöjd med den, köpte även en ögonbrynspenna i färgen 04 brun, såklart, eftersom mina ögonbryn är brun/svarta. En nagelkräm köpte jag också som fungerar utmärkt tycker jag. Naglarna har blivit väldigt fina och något starkare. Och sist men inte minst en mascara som jag fick på köpte som heter "Sexy Pulp" och denna är i färgen 0,1 Noir, svart alltså. Jag är förälskad i denna mascaran, så bäst! Fransarna blir så naturliga och långa, borsten får med vart ända strå och färgen fäster bra med bara ett drag. //A
 
 

helt klart macbook pro elr air! ;) Dock så kostar de ju lite mer men de är såååååå värda det!! har en pro 13", bäääääst! ångrar inte en sekund och kommer aldrig byta tbx till windows :)

Svar: Ja det skulle ju vara nått, har alltid velat ha en sådan, men min mamma tycker de kostar alldeles för mycket. Och själv sparar jag pengar till en egen lägenhet! Så en macbook blir det nog inte. Haha ;) kram på dig.
Amanda Björk
Kom ihåg mig?